Ons Wake Park is zeer centraal gelegen op 5 minuten loopafstand van de bekende Mc-Arthur-Glenn-Outlet en het centrum van Roermond. Direct voor onze ingang zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Het bijzondere aan ons Wakepark is dat de drie wakeboard-disciplines op één plek worden aangeboden: Fullsize 2-mast en boot. Hierdoor kunnen we perfect voldoen aan de behoeften van de verschillende wakeboarders – van beginners tot pro-wakeboarders.

In nauwe samenwerking met Unit Parktech AG hebben we een veelzijdig park opgezet met momenteel een golfbreker met 9 functies en een verreikende retourbrug die golven tegelijkertijd efficiënt van buiten breekt. Beginners worden individueel begeleid door onze getrainde medewerkers, hetzij op de 2-mast-installatie of achter de boot. Het voordeel is dat snelheid en kabellengte kunnen worden gevarieerd en de coaching individueel kan gebeuren, zodat men snel vooruitgang boekt en vervolgens met de full-size kabel kan worden gestart.

Fullsize

580 m puur plezier voor maximaal 7 personen tegelijk. Van beginners tot professionals – bij ons krijgt iedereen waar voor zijn geld!

2-mast-installatie

De hit voor beginners! Individuele coaching in een privésfeer met variabele snelheid dicht bij de oever en geen andere wakeboarders op de baan – snelle vooruitgang is gegarandeerd!

Boot

Met een paar vrienden in een privérondje de stress wegvaren, surfen of wakeboarden Music Action Relaxation – een tour met onze Mastercraft is een zeer bijzondere ervaring!