KORTE FEITEN

  • Voor beginners

    Door 1 op 1 privé-coaching individuele snelheid en variabele lijnlengte ideaal voor de eerste startpogingen.

  • All in

    Als beginnerscursus incl. de complete uitrusting.

  • Als evenement

    Ideaal voor kinderverjaardagen; aanvragen via onze Event pagina.

Inbegrepen services:
beginner-coaching bij het startdok impactbescherming vest waterski/kneeboard

OMSCHRIJVING

Onze 2-mast kabel is perfect voor beginners. Snelheid en lijnlengte kunnen individueel worden gevarieerd en het is dicht bij de oever wat een gevoel van veiligheid geeft. Onze getrainde medewerkers coachen de watersporter direct en kunnen zo specifiek op hem reageren. Een succesvolle start en de eerste rit op het wakeboard/op de waterski lukt al na korte tijd. De eerste ronden op fullsize en het rijden over de eerste beginnersvriendelijke obstakels zijn nu binnen handbereik!

Voor evenementen kinderverjaardagen of beginnercursussen kunt u de 2-mastkabel ook privé huren (gelieve een aanvraag te sturen via contact).

De 2-mastkabel is tijdens de zomervakantie – bij mooi weer – dagelijks open van 13.00u tot 18.00u. Privé-verhuur en cursussen op aanvraag of volgens de aankondiging.

PRIJZEN

KABELBAANKAARTJES:

Publieke activiteit (de tickets van de grote installatie zijn in de zomervakantie ook geldig voor de kleine installatie):

1 uur – € 20€
2 uur – € 25
Dag € 35

Privé verhuur (Gelieve vooraf te reserveren via CONTACT):

€ 89 per uur

Uitrusting en service:
Het gebruik van het waterski-kneeboard en de impactbeschermingsvesten is gratis.

*Wij starten het systeem vanaf drie actieve wakeboarders/waterskiërs. Vooraleer u een lange reis naar ons park aanvangt, bekijk de homepage of onze Instagram/Facebook-account voor de actuele openingstijden (onderhoud…). Van 1 tot 8 augustus gesloten in verband met het Solar-Festival.