KORTE FEITEN

  • Voor iedereen

    Geschikt voor beginners en gevorderden

  • De boot

    Een Mastercraft NXT22 uit 2017 met Surf Tabs Extra Ballast Hoogteprop…

  • Als evenement

    De boot huren als onderdeel van een evenement? Meer informatie vindt u onder Events!

Overige all-in-services:
All in.: instructeur spriet uitrusting

OMSCHRIJVING

Bij de boot heeft u de keuze: wakeboarden wakesurfen waterski. Bananenboot en een boottocht zijn mogelijk. De boot is ook geschikt voor beginners. In een privésfeer met directe coaching en variabele lijnlengte en -snelheid leert men heel snel – vaak zijn de eerste startpogingen al succesvol! Tijdens de boekingsperiode kunnen maximaal zes watersporters op het water komen en maximaal acht personen op de boot. U hoeft zich niet aan één discipline vast te pinnen – iedereen kan de activiteit kiezen volgens zijn eigen voorkeur.

Bovendien is de boot ook perfect geschikt voor de verschillende evenementen! Een bijzondere ervaring – omringd door de natuur en vrienden bij een activiteit die actie en ontspanning op een bijzondere manier combineert!

PRIJZEN

Boot:

boottochten alleen op reservering!

1.5 uur (minimum boekingsperiode) – € 249
2 uur – € 349
6 uur – € 899

Uitrusting en diensten:
Wakesurfen wakeboarden waterskiboot tour of bananenboot naar keuze. Incl. instructor sprit-uitrusting. Tot 8 personen kunnen mee aan boord.

WAARSCHUWING: De reis naar de hogesnelheidslijn duurt ca. 20min. De heenreis betalen wij. De terugreis betaalt u. De reistijd is ca. 20 min. korter dan de reserveringsduur. Het evenement duurt ca. 20 min. langer dan de reserveringsduur.